Camere Deluxe Double

Camerele Deluxe Double sunt special concepute pentru a oferi servicii de cazare de calitate, pentru grupuri de doua persoane. Cu un design modern, elegant si un suflu proaspat, camerele Deluxe Double sunt spatioase, gata sa intampine intr-o atmosfera calda si placuta orice turist. Camerele Deluxe Double sunt prevazute cu baie proprie, tv cu ecran LCD, wifi si chiar minifrigider.

Pozitionarea hostelului este favorabila, in apropierea centrului orasului Bucuresti, dar intr-o zona ferita de aglomeratia si zgomotul specific unei capitale.

Camere Deluxe Triple

Camerele Deluxe Triple au fost realizate pentru a intampina intr-o atmosfera confortabila familiile sau grupurile de trei persoane. Camerele dispun de piese de mobilier moderne, dar in acelasi timp elegante si obiecte de decor menite sa creeze un cadru relaxant. Printre principalele avantaje ale acestor tipuri de camere se numara: spatiul considerabil, baia proprie, wifi, tv cu ecran LCD si chiar minifrigider.

Hostel Jaz ofera garantat turistilor care ii trec pragul momente de odihna si relaxare datorita pozitionarii favorabile, ferite de aglomeratia si zgomotul orasului.

Terasa

Terasa Hostel Jaz a fost creata din dorinta de a oferi turistilor nostri un spatiu unde sa poata savura micul dejun si unde sa se poata relaxa in liniste. Astfel, terasa hostelului este spatioasa, primitoare si dotata cu toate cele necesare. Daca va doriti sa va bucurati de servicii de cazare de calitate, care sa va faca sa va simtiti ca acasa, Hostel Jaz este nerabdator sa surprinda intotdeauna.

Pentru a face o rezervare sau pentru a afla mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati! Va stam la dispozitie 24/24.

ro_RORomanian