Hostel Jaz

Confort la cele mai inalte standarde

Hostel Jaz a luat nastere din dorinta de a oferi turistilor din Bucuresti un loc cald si primitor, unde sa se poata simti cu adevarat ca acasa. Principalul nostru obiectiv este acela de a asigura servicii de cazare de calitate si confort la cele mai inalte standarde. Astfel, punem la dispozitia clientilor nostri camere spatioase, duble sau triple, dotate cu piese de mobilier moderne si elegante, wifi, baie privata si televizor LCD. De asemenea, dispunem de sala pentru servirea micului dejun si o terasa pentru momente de relaxare bine meritate.

De ce sa alegi Hostel Jaz?

Cu siguranta ca atunci cand esti in cautarea unei locatii pentru cazare in Bucuresti, optiunile sunt numeroase si variate. Noi iti dam cateva motive pentru care Hostel Jaz este cea mai buna alegere. Confortul, eleganta si atmosfera primitoare sunt principalele aspecte care va vor face, fara doar si poate, sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia. Mai mult decat atat, echipa noastra este gata sa va intampine intotdeauna cu zambetul, intr-un cadru calduros si prietenos.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a oferi servicii de cazare de calitate, pe masura asteptarilor oricarui turist al Capitalei. Pe langa aceasta valoare, calitatea, oferim tarife accesibile, astfel incat orice client sa poata beneficia de confort la cele mai inalte standarde.

Viziunea Hostel Jaz

Viziunea Hostel Jaz este reprezentata de dezvoltarea continua si de extinderea locatiilor in mai multe sectoare din Bucuresti. Mai mult decat atat, extinderea facilitatilor de care clientii nostri se pot bucura este un alt obiectiv pe care il avem in vedere pentru viitorul apropiat.

ro_RORomanian